Gizlilik ve Kullanım

Home // Gizlilik ve Kullanım

SURUCUKURSUBUL.NET , müşteri ve site kullanıcılarına ait bilgilerin gizliliğini ve güvenliğini sağlama hususuna özel bir önem ve dikkat göstermektedir. Bu husus şirketimizin bu konudaki hassasiyetinin gereği olmasının yanı sıra, ilgili yasal mevzuat uyarınca da yasal yükümlülüğümüzdür.

Web sitemizin ziyaret edilmesi sırasında otomatik olan veya olmayan yöntemlerle kaydettiğimiz ve elektronik olarak bizimle paylaştığınız kişisel verileriniz, öncelikle taleplerinizin yerine getirilmesini temin edebilmek, daha sonra ise SURUCUKURSUBUL.NET olarak size daha iyi hizmet sunmak amacıyla kullanılacaktır. Ayrıca SURUCUKURSUBUL.NET, Gizlilik Politikası hükümleri doğrultusunda, kişisel verilerinizin korunması ve güvenliği ile ilgili gösterilmesi gereken dikkat ve özeni göstermektedir

Müşterilerimize ait kişisel veriler dahil olmak üzere tüm bilgiler müşteri ve site kullanıcılarının onayı olmaksızın, ilgili yasal mevzuat hükümlerinin öngördüğü biçimde bu bilgilere erişme yetkisi olan yasal kurumlar ve yetkililer hariç olmak üzere üçüncü taraflarla paylaşılmamaktadır.

Şirketimiz, destek hizmeti aldığı kuruluşların, SURUCUKURSUBUL.NET gizlilik standartlarına ve şartlarına uymalarını sağlamaktadır.

Bu doğrultuda, Şirket, site kullanıcısı ve müşterilerimize ilişkin tüm bilgilerin yetkisiz erişimlerden, hatalı kullanım ve değişikliklerden, bozulma ve yok edilmekten korunması; bilginin gizliliğinin, bütünlüğünün ve kullanılabilirliğinin sağlanması temel yaklaşımımızdır.

Bu politikada yer verilen taahhütler bu web sitesinde ve şirketimizin diğer kanalları aracılığıyla paylaşılan bilgiler için geçerli olup bu sitede linki verilen web sitelerinde ve diğer web sitelerinde ziyaret edilen web sitelerinin gizlilik ilkeleri, etik ilkeleri ve kullanım şartları geçerli olup bu sitelerde uğranabilecek maddi/manevi kayıplardan SURUCUKURSUBUL.NET sorumlu değildir.

Şahsi bilgilerinizi (adres, telefon, düğün tarihi, e-posta adresi,ID vb.) şirketimiz ile paylaşmanız halinde söz konusu bilgiler sadece talep ettiğiniz hizmetin sunulması, değişiklik, bilgilendirme, kullanım ve bakım hizmetleri ile sözleşmenin yenilenmesine ilişkin iletileri göndermek için kullanılacak ve yasal zorunluluklar veya izniniz haricinde kesinlikle 3. şahıs ve kurumlarla paylaşılmayacaktır. Onaylı veri tabanımızda yer almanız halinde ise, tarafınıza evlilik , yeni ev hazırlık , ev organizasyonu , annelik, çocuk gelişimi ve bakımı , sigortacılık ve finans , ürün ve hizmetleriyle ilgili olarak tanıtım, pazarlama ve promosyon faaliyetleri yapılması için ileti gönderilebilecektir. SURUCUKURSUBUL.NET tarafından gönderilen iletileri almak istemiyorsanız, size sunulan reddetme hakkını kullanarak örneğin; “yeni ürün ve hizmet tanıtımına ilişkin herhangi bir eposta üYELİK iPTALİ.” linkine tıklayarak, ilgili kanala ait listemizden çıkabilirsiniz.

SURUCUKURSUBUL.NET gizlilik ve veri koruma prensiplerini güncel tutmak ve ilgili mevzuata uygun hale getirmek için Gizlilik Politikasında önceden haber vermeksizin değişiklikler yapma hakkını saklı tutar. Gizlilik Politikasını değiştirmeye karar verdiğimiz takdirde, değişen politika web sitemizde ilan edilecektir. Bu politika en son 30.07.2018 tarihinde değiştirilmiştir.

Kurum Bilgileri

Genel Müdürlük Adresi: Kazimiye Mahallesi, Dumlupinar Caddesi No:34 Platin Konakları F Blok Daire:7, 59850 Çorlu/Tekirdağ Telefon: (0282) 606 09 32 Yer Sağlayıcı: SURUCUKURSUBUL.NET Yetkili Denetim Organı: KVKK Web Adresi: surucukursubul.net

I.GİRİŞ

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) 7 Nisan 2016 tarihinde yürürlüğe girmiştir. Kanun ile kişisel verinin tanımı yapılarak, bunların korunmasına ilişkin ilkeler ve bu verilerin işlenmesinde veri sorumlusu sıfatı taşıyanların uyacakları şartlara yer verilmiştir. Kanun’a göre kişisel veri, “kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişi”lere ilişkin her türlü bilgidir. Kişisel verilerin işlenmesi ise “kişisel verilerin otomatik olan ya da herhangi bir veri kayıt sisteminin bir parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yollarla elde edilmesi, kaydedilmesi, depolanması, değiştirilmesi, üçüncü kişilerle paylaşılması ve yurtdışına transfer edilmesi dahil kişisel veriler üzerinde gerçekleştirilen her türlü işlemi” ifade etmektedir. SURUCUKURSUBUL.NET Kanun’a uygunluğun sağlanması amacıyla, ilgili mevzuatta yer alan kişisel verilerin korunması ve işlenmesine ilişkin ilkeleri benimseyerek gerekli idari ve teknik tedbirleri almaktadır. İşbu Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası (“Politika”) kapsamı için bkz. VI. VERİ SAHİBİ VE KİŞİSEL VERİ KATEGORİZASYONU.

Kişisel verilerin işlenmesi ve korunması konusunda yürürlükte bulunan ilgili kanuni düzenlemeler öncelikli olarak uygulanacaktır. Yürürlükte bulunan mevzuat ve Politika arasında uyumsuzluk bulunması durumunda, SURUCUKURSUBUL.NET yürürlükteki mevzuatın uygulama alanı bulacağını kabul etmektedir. Politika SURUCUKURSUBUL.NET’in internet sitesinde (SURUCUKURSUBUL.NET) yayımlanarak kişisel veri sahiplerinin erişimine sunulmaktadır. Değişen şartlara ve mevzuata uyum sağlamak amacıyla Politika’da değişiklik ve güncellemeler yapılabilecek olup ilgili internet sitesi üzerinden kişisel veri sahiplerine sunulabilecektir.

II. KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ

II.I. KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN İLKELER

Anayasa’nın m. 20/III kişisel verilerin ancak kanunda öngörülen hallerde veya kişinin açık rızasıyla işlenebileceği belirtilerek kişisel verilerin korunması güvence altına alınmıştır. Kişisel veri sahiplerine tanınan bu hak doğrultusunda SURUCUKURSUBUL.NET kişisel verileri ilgili mevzuatta belirtilen ilkeler doğrultusunda veya kişinin açık rızasının bulunduğu durumlarda aşağıdaki ilkelere uygun işlemektedir: – Hukuka ve Dürüstlük Kuralına Uygun İşleme – Kişisel Verilerin Doğru ve Gerektiğinde Güncel Olmasını Sağlama – Belirli, Açık ve Meşru Amaçlarla İşleme – İşlendikleri Amaçla Bağlantılı, Sınırlı ve Ölçülü Olma – İlgili Mevzuatta Öngörülen veya İşlendikleri Amaç için Gerekli Olan Süre Kadar Muhafaza Etme

II.II. KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENME ŞARTLARI VE AMAÇLARI

Kişisel veriler, prensip olarak ancak kişisel veri sahibinin açık rızası bulunan hallerde işlenebilmektedir. Kanun’un 5. maddesinde kişisel veriler ile 6. maddesinde özel nitelikli kişisel verilerin işlenmesine ilişkin şartlara yer verilmiştir. Kanun, hukuka aykırı olarak işlendiğinde kişilerin mağduriyetine veya ayrımcılığa sebep olma riski taşıyan kişisel verileri “özel nitelikli kişisel veri” olarak belirlemiştir. Kanun’un 6. maddesinde özel nitelikli kişisel veriler sınırlı bir şekilde sayılmıştır.

Yukarıda politika kapsamında belirtilen şekilde müşteri/kullanıcı vb. özel nitelikli kişisel verilerini işlememekteyiz. Veri sahibinin açık rızası belirli bir konuya ilişkin, bilgilendirilmeye dayalı olarak ve özgür iradeyle açıklanmalıdır. Aşağıda anılan şartlardan biri veya birden fazlasının varlığı halinde kişisel veriler, sahibinin açık rızası alınmaksızın işlenebilecektir. SURUCUKURSUBUL.NET kişisel verileri her halde Kanun’un 4. maddesinde belirtilen genel ilkelere uygun olarak aşağıda belirtilen amaç ve koşullar doğrultusunda işlemektedir. Genel nitelikli kişisel veriler ile ilgili olarak;

  • Kişisel verilerinizin işlenmesine ilişkin SURUCUKURSUBUL.NET’in ilgili faaliyette bulunmasının Kanunlarda açıkça öngörülmesi
  • SURUCUKURSUBUL.NET tarafından kişisel veri işleme faaliyetinde bulunulmasının kişisel veri sahibinin ya da bir başkasının hayatı veya beden bütünlüğünün korunması için zorunlu olması ve bu durumda da kişisel veri sahibinin fiili veya hukuki geçersizlik nedeniyle rızasını açıklayamayacak durumda bulunması
  • Kişisel verilerinizin SURUCUKURSUBUL.NET tarafından işlenmesinin bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili ve gerekli olması
  • Kişisel verilerinizin işlenmesinin SURUCUKURSUBUL.NET’in hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması
  • Kişisel verilerinizin sizler tarafından alenileştirilmiş olması şartıyla; sizlerin alenileştirme amacıyla sınırlı bir şekilde SURUCUKURSUBUL.NET tarafından işlenmesi
  • Kişisel verilerinizin SURUCUKURSUBUL.NET tarafından işlenmesinin SURUCUKURSUBUL.NET veya sizlerin veya üçüncü kişilerin haklarının tesisi, kullanılması veya korunması için zorunlu olması
  • Sizlerin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla SURUCUKURSUBUL.NET’in meşru menfaatleri için kişisel veri işleme faaliyetinde bulunulmasının zorunlu olması Bu kapsamda kişisel veriler SURUCUKURSUBUL.NET tarafından aşağıdaki amaçlarla işlemektedir:
  • Bilgi güvenliği süreçlerinin planlanması, denetimi ve icrası
  • Bilgi teknolojileri alt yapısının oluşturulması ve yönetilmesi
  • Çalışanların kullanıcı bilgiye erişim yetkilerinin planlanması ve icrası
  • Finans ve/veya muhasebe işlerinin takibi
  • Hukuk işlerinin takibi
  • İş faaliyetlerinin etkinlik/verimlilik ve/veya yerindelik analizlerinin gerçekleştirilmesi faaliyetlerinin planlanması ve/veya icrası
  • İş faaliyetlerinin planlanması ve icrası
  • İş ortakları ve/veya tedarikçilerin bilgiye erişim yetkilerinin planlanması ve icrası
  • İş ortakları ve/veya tedarikçilerle olan ilişkilerin yönetimi
  • İş sürekliliğinin sağlanması faaliyetlerinin planlanması ve/veya icrası
  • Kurumsal iletişim faaliyetlerinin planlanması ve icrası
  • Müşteri/kullanıcı ilişkileri yönetimi süreçlerinin planlanması ve icrası
  • Müşteri/kullanıcı memnuniyeti aktivitelerinin planlanması ve/veya icrası
  • Müşteri/kullanıcı talep ve/veya şikayetlerinin takibi
  • Şirket denetim faaliyetlerinin planlanması ve icrası
  • Şirket faaliyetlerinin şirket prosedürleri ve/veya ilgili mevzuata uygun olarak yürütülmesinin temini için gerekli operasyonel faaliyetlerinin planlanması ve icrası
  • Şirket operasyonlarının güvenliğinin temini
  • Şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerden en yüksek faydanın elde edilmesi için ilgili süreçlerin planlanması ve icrası
  • Sözleşme süreçlerinin ve/veya hukuki taleplerin takibi
  • Stratejik planlama faaliyetlerinin icrası
  • Üretim ve/veya operasyon süreçlerinin planlanması ve icrası
  • Ürün ve hizmetlerin satış ve pazarlaması için pazar araştırması faaliyetlerinin planlanması ve icrası
  • Ürün ve/veya hizmetlerin pazarlama süreçlerinin planlanması ve icrası
  • Ürün ve/veya hizmetlerin satış süreçlerinin planlanması ve icrası
  • Verilerin doğru ve güncel olmasının sağlanması
  • Yetkili kuruluşlara mevzuattan kaynaklı bilgi verilmesi

III. KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI

III.I. KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASINA İLİŞKİN GENEL İLKELER

Kanun’un 8. ve 9. maddesinde kişisel verilerin yurt içinde ve yurt dışına aktarılmasına ilişkin hususlara yer verilmiştir. SURUCUKURSUBUL.NET, hukuka uygun olarak elde etmiş olduğu kişisel verileri veri işleme amaçları doğrultusunda gerekli güvenlik önlemlerini alarak veri sahibinin kişisel verilerini/ özel nitelikli kişisel verilerini üçüncü kişilere aktarabilmektedir. Bu doğrultuda SURUCUKURSUBUL.NET kişisel verileri Bölüm II’de belirtilen işleme şartlarından ve aşağıda belirtilen şartlardan birinin varlığı halinde üçüncü kişilere aktarabilecektir:

  • Kişisel veri sahibinin açık rızası var ise,
  • Kanunlarda kişisel verinin aktarılacağına ilişkin açık bir düzenleme var ise,
  • Kişisel veri sahibinin veya başkasının hayatı veya beden bütünlüğünün korunması için zorunlu ise ve kişisel veri sahibi fiili imkânsızlık nedeniyle rızasını açıklayamayacak durumda ise veya rızasına hukuki geçerlilik tanınmıyorsa;
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olmak kaydıyla sözleşmenin taraflarına ait kişisel verinin aktarılması gerekli ise,
  • SURUCUKURSUBUL.NET’in hukuki yükümlülüğünü yerine getirmesi için kişisel veri aktarımı zorunlu ise,
  • Kişisel veriler, kişisel veri sahibi tarafından alenileştirilmiş ise,
  • Kişisel veri aktarımı bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için zorunlu ise,

III.II. KİŞİSEL VERİLERİN YURTDIŞINA AKTARILMASI

SURUCUKURSUBUL.NET meşru ve hukuka uygun kişisel veri işleme amaçları doğrultusunda kişisel veri sahibinin kişisel verilerini aşağıdaki hallerde yurtdışına aktarabilecektir:

  • Veri sahibinin açık rızasının bulunması halinde veya
  • Veri sahibinin açık rızası bulunmadığı ancak yukarıda belirtilen diğer şartlardan bir veya birkaçının bulunması halinde;
  • (i) Verilerin aktarıldığı ülkede yeterli koruma bulunması ve (ii) Verilerin aktarıldığı ülkede yeterli koruma bulunmaması durumunda SURUCUKURSUBUL.NET’in ilgili yabancı ülkedeki veri sorumlusu ile birlikte yeterli korumayı yazılı olarak taahhüt etmesi ve KVK Kurulu’nun izninin alınması kaydı ile

III.III. KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILDIĞI ÜÇÜNCÜ TARAFLAR

SURUCUKURSUBUL.NET yukarıda belirtilen şartlar doğrultusunda ve Kanun’un 8. ve 9. maddelerine uygun olarak Politika ile yönetilen veri sahiplerinin kişisel verilerini aşağıda belirtilen taraflara aktarabilir:

  • İş ortaklığının kurulma amaçlarının yerine getirilmesini temin etme amacıyla anonim olarak iş ortaklarına, (başkaca veri aktarımının gerekmesi halinde ayrıca açık rıza alınmaktadır.)
  • SURUCUKURSUBUL.NET’in tedarikçiden dış kaynaklı olarak temin ettiği ve Düğün.com’un ticari faaliyetlerini yerine getirmek için gerekli hizmetlerin SURUCUKURSUBUL.NET’e sunulmasını sağlamak amacıyla sınırlı olarak tedarikçilere,
  • SURUCUKURSUBUL.NET iştiraklerinin de katılımını gerektiren ticari faaliyetlerinin yürütülmesini temin etmekle sınırlı olarak iştiraklere,
  • SURUCUKURSUBUL.NET’in ticari faaliyetlerine ilişkin stratejilerin tasarlanması, şirket prosedürlerine uygun bilgilendirmelerin yapılması ile ilgili mevzuat hükümlerine uygun şekilde denetim amaçlarıyla sınırlı olarak hissedarlara,
  • Hukuki yetkileri dahilinde talep ettikleri amaçla sınırlı olarak ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile özel hukuk kişilerine

IV. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI

SURUCUKURSUBUL.NET, işlediği kişisel verilerin güvenliğini sağlamak için ilgili mevzuat uyarınca öngörülen ve KVK Kurulu tarafından bildirilecek olan diğer idari ve teknik önlemleri alarak kişisel verilerin hukuka uygun olarak işlenmesini ve korunmasını temin etmektedir. Bu kapsamda SURUCUKURSUBUL.NET, kişisel verilerin hukuka uygun olarak işlenmesi, güvenli ortamlarda saklanması, yetkisiz erişim riskleri ile diğer her türlü hukuka aykırı erişimlerin önlenmesi, arızi olarak gerçekleşen veri kayıplarının önlenmesi, verilere kasıtlı olarak zarar verilmesi ile silinmesinin önlenmesi için teknolojik imkânlar ve uygulama maliyetinin de ele alındığı makul derecedeki teknik ve idari önlemleri almaktadır.

Şöyle ki;

  • SURUCUKURSUBUL.NET’in kişisel veri işleme faaliyetlerinin kurulan teknik sistemlerle denetlenmesi,
  • Alınan teknik önlemlere ilişkin olarak periyodik raporlamaların yapılması,
  • SURUCUKURSUBUL.NET nezdinde kişisel veri işleyen çalışanların, kişisel verilerin korunması hukuku ve kişisel verilerin hukuka uygun olarak işlenmesi konusunda bilgilendirilmesi ve eğitilmesi,
  • İş birimi bazında belirlenen hukuksal uyum gerekliliklerinin sağlanması için ilgili iş birimleri özelinde farkındalık yaratılarak ve uygulama kurallarının belirlenmesi, bu hususların denetimi ve sürdürülebilirliğini sağlamak için şirket içi politikalar ve eğitimlerin düzenlenmesi,
  • SURUCUKURSUBUL.NET ile çalışanlar arasındaki hukuki ilişkiyi yöneten sözleşme ve belgelere, SURUCUKURSUBUL.NET talimatları ve kanunla getirilen istisnalar dışında, kişisel verileri işlememe, ifşa etmeme ve kullanmama yükümlülüğü getiren kayıtların ve bu konuda çalışanların farkındalığının oluşturulması,
  • İş birimi bazında belirlenen hukuksal uyum gerekliliklerine uygun olarak erişim ve yetkilendirmelerin yapılması ve buna uygun olarak erişim yetkilerinin sınırlandırılması,
  • Virüs koruma sistemleri ve güvenlik duvarlarını içeren yazılımlar ve donanımların kurulması ve işletilmesi,
  • SURUCUKURSUBUL.NET’in kişisel verilerin saklanması konusunda teknik gereklilikler sebebiyle dışarıdan bir hizmet aldığı taraflar dahil olmak üzere kişisel verilerin hukuka uygun olarak aktarıldığı kişiler ile akdedilen sözleşmelere; kişisel verilerin aktarıldığı kişilerin, kişisel verilerin korunması amacıyla gerekli güvenlik tedbirlerini alacağına ve kendi kuruluşlarında bu tedbirlere uyulmasını sağlayacağına ilişkin hükümlerin eklenmesi,
  • Hukuka uygun yedekleme programlarının kullanılarak saklanma alanlarına yönelik teknik güvenlik sistemlerin kurulması, SURUCUKURSUBUL.NET, Kanun’un 12. maddesine uygun olarak işlenen kişisel verilerin kanuni olmayan yollarla başkaları tarafından elde edilmesi halinde bu durumu en kısa sürede ilgili kişisel veri sahibine ve KVK Kurulu’na bildirilmesini sağlayan sistemi yürütmektedir. KVK Kurulu tarafından gerek görülmesi halinde, bu durum, KVK Kurulu’nun internet sitesinde veya başka bir yöntemle ilan edilebilecektir.

V. KİŞİSEL VERİ SAHİBİNİN AYDINLATILMASI, HAKLARI VE BİLGİLENDİRİLMESİ

V.I. KİŞİSEL VERİ SAHİBİNİN AYDINLATILMASI

Kanun’un 10. maddesinde kişisel verilerin elde edilmesi sırasında kişisel veri sahiplerinin aydınlatılması gerektiği belirtilmiştir. SURUCUKURSUBUL.NET, bu doğrultuda ilgili mevzuatta belirtilen diğer kişisel veri işleme faaliyeti genel ilkelerine uygun olarak kişisel veri sahiplerini kişisel verilerinin elde edilmesi sırasında; (i) varsa temsilcisinin kimliği, (ii) kişisel verilerin hangi amaçla işleneceği, (iii) kimlere ve hangi amaçla aktarılabileceği, (iv) kişisel veri toplamanın yöntemi ve hukuki sebebi, (v) kişisel veri sahibinin sahip olduğu haklara ilişkin olarak bilgilendirmektedir.

V.II. KİŞİSEL VERİ SAHİPLERİNİN HAKLARI

Kanun’un 11. maddesinde ise kişisel veri sahibinin sahip olduğu haklar sayılmıştır. Şöyle ki veri sahibi;

  • Kişisel verilerinin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerinin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerinin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahiptir.

Ancak Kanun’un 28. maddesi uyarınca aşağıdaki durumlarda yukarıda sayılan haklar ileri sürülemez:

  • Kişisel verilerin resmi istatistik ile anonim hâle getirilmek suretiyle araştırma, planlama ve istatistik gibi amaçlarla işlenmesi.
  • Kişisel verilerin millî savunmayı, millî güvenliği, kamu güvenliğini, kamu düzenini, ekonomik güvenliği, özel hayatın gizliliğini veya kişilik haklarını ihlal etmemek ya da suç teşkil etmemek kaydıyla, sanat, tarih, edebiyat veya bilimsel amaçlarla ya da ifade özgürlüğü kapsamında işlenmesi.
  • Kişisel verilerin millî savunmayı, millî güvenliği, kamu güvenliğini, kamu düzenini veya ekonomik güvenliği sağlamaya yönelik olarak kanunla görev ve yetki verilmiş kamu kurum ve kuruluşları tarafından yürütülen önleyici, koruyucu ve istihbari faaliyetler kapsamında işlenmesi.
  • Kişisel verilerin soruşturma, kovuşturma, yargılama veya infaz işlemlerine ilişkin olarak yargı makamları veya infaz mercileri tarafından işlenmesi.

Kanun’un 28/2 maddesi uyarınca; aşağıda belirtilen durumlarda kişisel veri sahipleri zararın giderilmesini talep etme hakkı hariç olmak üzere, yukarıda belirtilen diğer haklarını ileri süremezler:

  • Kişisel veri işlemenin suç işlenmesinin önlenmesi veya suç soruşturması için gerekli olması.
  • Kişisel veri sahibi tarafından kendisi tarafından alenileştirilmiş kişisel verilerin işlenmesi.
  • Kişisel veri işlemenin kanunun verdiği yetkiye dayanılarak görevli ve yetkili kamu kurum ve kuruluşları ile kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarınca, denetleme veya düzenleme görevlerinin yürütülmesi ile disiplin soruşturma veya kovuşturması için gerekli olması.
  • Kişisel veri işlemenin bütçe, vergi ve mali konulara ilişkin olarak Devletin ekonomik ve mali çıkarlarının korunması için gerekli olması.

V.III. KİŞİSEL VERİ SAHİPLERİNİN BİLGİLENDİRİLMESİ

Kişisel veri sahipleri, Anayasa’nın 20. maddesi uyarınca kendileriyle ilgili kişisel veriler hakkında bilgi sahibi olma ile yukarıda belirtilen haklar arasında sayılan “bilgi talep etme” hakkı doğrultusunda yapmış oldukları bilgi talepleri SURUCUKURSUBUL.NET tarafından Kanun’a uygun olarak karşılanmaktadır. SURUCUKURSUBUL.NET, kişisel veri sahiplerine gereken bilgilendirmelerin yapılması amacıyla Kanun’un 13. Maddesine uygun olarak gerekli kanalları, iç işleyişi, idari ve teknik düzenlemeleri yürütmektedir. Bu doğrultuda kişisel veri sahipleri yukarıda belirtilen haklarına ilişkin taleplerini SURUCUKURSUBUL.NET’e iletmeleri durumunda talebin niteliğine göre talebe karşılık gerekçeli olumlu/olumsuz yanıtını en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak bildirmektedir. Ancak, işlemin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi hâlinde, SURUCUKURSUBUL.NET, KVK Kurulunca belirlenen tarifedeki ücreti alabilecektir. Kişisel veri sahipleri yukarıda belirtilen haklarına ilişkin taleplerini Ek’te yer alan “SURUCUKURSUBUL.NET Başvuru Formu” üzerinden SURUCUKURSUBUL.NET’e iletebileceklerdir. Kişisel veri sahipleri tarafından yapılacak olan başvurular, kişisel veri sahibinin kimliğini tespit edecek belgelerle birlikte aşağıdaki yöntemlerden biri ile gerçekleştirilecektir:

  • Formun doldurularak ıslak imzalı kopyasının elden, noter aracılığı ile veya iadeli taahhütlü mektupla  Kazimiye Mahallesi, Dumlupinar Caddesi No:34 Platin Konakları F Blok Daire:7, 59850 Çorlu/Tekirdağ adresine iletilmesi,
  • Formun 5070 sayılı Elektronik İmza Kanunu kapsamında düzenlenen güvenli elektronik imza ile imzalanarak info@surucukursubul.net adresine kayıtlı elektronik posta ile gönderilmesi,
  • info@surucukursubul.net.com e posta adresine talep gönderilmesi, (Bu durumda başvurucunun başvuruda bulunduğu kanaldan başvurucunun gerçekten hak sahibi olan kişisel veri sahibi olup olmadığının tespit edilebilmesi için; kimliğini tanımlamak ve talep sahibinin gerçekten bu başvuruyu yapıp yapmadığını belirlemek üzere ilgili kişiyle kayıtlı telefon üzerinden iletişim kurulacaktır.)
  • Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından öngörülen bir yöntemin izlenmesi.

Kişisel veri sahipleri adına üçüncü kişilerin başvuru talebinde bulunabilmesi için veri sahibi tarafından başvuruda bulunacak kişi adına noter kanalıyla düzenlenmiş özel vekâletname bulunmalıdır. SURUCUKURSUBUL.NET, başvuruda bulunan kişinin kişisel veri sahibi olup olmadığını tespit etmek adına ilgili kişiden bilgi talep edebilir, başvuruda belirtilen hususları netleştirmek adına, kişisel veri sahibine başvurusu ile ilgili soru yöneltebilir. Kişisel veri sahibi Kanun’un 14. maddesi gereğince başvurunun reddedilmesi, verilen cevabın yetersiz bulunması veya süresinde başvuruya cevap verilmemesi hâllerinde; SURUCUKURSUBUL.NET yanıtını öğrendiği tarihten itibaren otuz ve her hâlde başvuru tarihinden itibaren altmış gün içinde KVK Kurulu’na başvuruda bulunabilir.

VI. VERİ SAHİBİ VE KİŞİSEL VERİ KATEGORİZASYONU

VI.I. VERİ SAHİBİ KATEGORİZASYONU

SURUCUKURSUBUL.NET, kendi bünyesinde işlediği kişisel verilerin sahiplerini aşağıdaki şekilde kategorize etmiştir. İşbu Politika kapsamında oluşturulan veri sahibi kategorizasyonu aşağıdaki kişisel veri sahipleri ile ilişkilendirilmektedir. Bu kapsam dışında kalan veri sahipleri de Politika doğrultusunda taleplerini SURUCUKURSUBUL.NET’e yöneltebileceklerdir.

Kişisel Veri Sahibi Kategorisi

Müşteri/Kullanıcı: SURUCUKURSUBUL.NET ile herhangi bir sözleşmesel ilişkisi olup olmadığına bakılmaksızın Şirketimizin sunmuş olduğu ürün ve hizmetleri kullanan veya kullanmış olan gerçek kişiler

Potansiyel Müşteri: Ürün ve hizmetlerimize kullanma talebinde veya ilgisinde bulunmuş veya bu ilgiye sahip olabileceği ticari teamül ve dürüstlük kurallarına uygun olarak değerlendirilmiş gerçek kişiler Kurumsal

Müşteri Hissedarı, Yetkilisi, Çalışanı: SURUCUKURSUBUL.NET ile herhangi bir sözleşmesel ilişkisi olup olmadığına bakılmaksızın SURUCUKURSUBUL.NET’in sunmuş olduğu ürün ve hizmetleri kullanan veya kullanmış olan tüzel kişi müşterilerin çalışanları, hissedarları ve yetkilisi olan gerçek kişiler

Üçüncü Kişiler: Bu Politika ve SURUCUKURSUBUL.NET Çalışanları Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası kapsamına girmeyen diğer gerçek kişiler

İş Ortağı: SURUCUKURSUBUL.NET ile arasında sözleşmesel ilişki bulunan kullanıcılara bilgi iletiminde bulunan firmalar

İş Ortağı Hissedarı, Yetkilisi, Çalışanı: SURUCUKURSUBUL.NET’in her türlü iş ilişkisi içerisinde bulunduğu kurumlarda çalışanlar, bu kurumların hissedarları ve yetkilileri dahil olmak üzere, gerçek kişiler

Tedarikçi Hissedarı, Yetkilisi, Çalışanı: SURUCUKURSUBUL.NET’in ürün veya hizmet temin ettiği ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu kurumlarda çalışanlar, bu kurumların hissedarları ve yetkilileri dahil olmak üzere, gerçek kişiler

İş Ortağı Adayı: SURUCUKURSUBUL.NET’in herhangi bir iş ilişkisi kurmayı öngördüğü gerçek kişiler veya tüzel kişilerin çalışanları, hissedarları ve yetkilileri olan gerçek kişiler, Ziyaretçi SURUCUKURSUBUL.NET’in sahip olduğu fiziksel yerleşkelere çeşitli amaçlarla girmiş olan veya internet sitelerimizi ziyaret eden gerçek kişiler

VI.II. KİŞİSEL VERİ KATEGORİZASYONU

İşbu Politika kapsamında, SURUCUKURSUBUL.NET tarafından işlenen kişisel veriler kategorize edilmiştir. Yukarıda belirtilen veri sahibi kategorilerinde yer alan kişisel veri sahiplerinin kişisel verileri aşağıda belirtilen kişisel veri kategorileri ile ilişkilendirilmiştir.

Kişisel Veri Kategorizasyonu

Kimlik Bilgisi: Kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiye ait olduğu açık olan; kısmen veya tamamen otomatik şekilde veya veri kayıt sisteminin bir parçası olarak otomatik olmayan şekilde işlenen; kişinin kimliğine dair bilgilerin bulunduğu veriler

İletişim Bilgisi: Kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiye ait olduğu açık olan; kısmen veya tamamen otomatik şekilde veya veri kayıt sisteminin bir parçası olarak otomatik olmayan şekilde işlenen; telefon numarası, adres, e-mail adresi, faks numarası, IP adresi gibi bilgiler

Lokasyon Verisi: Kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiye ait olduğu açık olan; kısmen veya tamamen otomatik şekilde veya veri kayıt sisteminin bir parçası olarak otomatik olmayan şekilde işlenen; kişisel veri sahibinin SURUCUKURSUBUL.NET iş birimleri tarafından yürütülen operasyonlar çerçevesinde, SURUCUKURSUBUL.NET’in işbirliği içerisinde olduğumuz kurumların çalışanlarının SURUCUKURSUBUL.NET araçlarını kullanırken bulunduğu yerin konumunu tespit eden bilgiler

Müşteri Bilgisi: Kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiye ait olduğu açık olan ve veri kayıt sistemi içerisinde yer alan; ürün ve hizmetlerimizin kullanımına yönelik kayıtlar ile müşterinin ürün ve hizmetleri kullanımı için gerekli olan talimatları ve talepleri gibi bilgiler Müşteri İşlem Bilgisi: Kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiye ait olduğu açık olan ve veri kayıt sistemi içerisinde yer alan; ürün ve hizmetlerimizin kullanımına yönelik kayıtlar ile müşterinin ürün ve hizmetleri kullanımı için gerekli olan talimatları ve talepleri gibi bilgiler

Aile Bireyleri ve Yakın Bilgisi: Kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiye ait olduğu açık olan; kısmen veya tamamen otomatik şekilde veya veri kayıt sisteminin bir parçası olarak otomatik olmayan şekilde işlenen; SURUCUKURSUBUL.NET iş birimleri tarafından yürütülen operasyonlar çerçevesinde, SURUCUKURSUBUL.NET’in ve kişisel veri sahibinin hukuki ve diğer menfaatlerini korumak amacıyla kişisel veri sahibinin aile bireyleri, yakınları ve acil durumlarda ulaşılabilecek diğer kişiler hakkındaki bilgiler

Fiziksel Mekan Güvenlik Bilgisi: Kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiye ait olduğu açık olan; kısmen veya tamamen otomatik şekilde veya veri kayıt sisteminin bir parçası olarak otomatik olmayan şekilde işlenen; fiziksel mekana girişte, fiziksel mekanın içerisinde kalış sırasında alınan kayıtlar ve belgelere ilişkin kişisel veriler

İşlem Güvenliği Bilgisi: Kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiye ait olduğu açık olan ve veri kayıt sistemi içerisinde yer alan; ticari faaliyetlerimizi yürütürken teknik, idari, hukuki ve ticari güvenliğimizi sağlamamız için işlenen IP adresi, (sistem giriş bilgileri) log in credentials, tedarikçilerin destek hizmeti verirken eriştikleri kaynakların loglanması gibi kişisel veriler

Olay Yönetimi Bilgisi: Kişisel veri sahibiyle ilişkilendirilen ve şirketimizin – çalışanlarının-hissedarlarının etkileme potansiyeli olan olaylarla ilgili toplanan bilgiler ve değerlendirmeler (örn. Kamuoyuna yansıyan bir ceza davasında sanık olarak yargılanan bir kişiyle şirketimizin ticari faaliyetlerinin haber yapılması ve bu yönde şirketimizin hakkında negatif iletişimde bulunulmasını önlemek bu kişiyle ve ceza soruşturmasının kapsamıyla ilgili araştırma yapılması ve bu yönde gelişecek kamuoyunun doğru yönetilmesine ilişkin toplanan bilgiler

Finansal Bilgi: Kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiye ait olduğu açık olan; kısmen veya tamamen otomatik şekilde veya veri kayıt sisteminin bir parçası olarak otomatik olmayan şekilde işlenen; SURUCUKURSUBUL.NET’in kişisel veri sahibi ile kurmuş olduğu hukuki ilişkinin tipine göre yaratılan her türlü finansal sonucu gösteren bilgi, belge ve kayıtlara ilişkin işlenen kişisel veriler ile banka hesap numarası, IBAN numarası, kredi kartı bilgisi, finansal profil, malvarlığı verisi, gelir bilgisi gibi veriler

Görsel ve İşitsel Veri: Kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiye ait olduğu açık olan; fotoğraf ve kamera kayıtları (Fiziksel Mekan Güvenlik Bilgisi kapsamında giren kayıtlar hariç), ses kayıtları ile kişisel veri içeren belgelerin kopyası niteliğindeki belgelerde yer alan veriler

Hukuki İşlem ve Uyum Bilgisi: Kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiye ait olduğu açık olan ve veri kayıt sistemi içerisinde yer alan; hukuki alacak ve haklarımızın tespiti, takibi ve borçlarımızın ifası ile kanuni yükümlülüklerimiz ve şirketimizin politikalarına uyum kapsamında işlenen kişisel veriler

Denetim ve Teftiş Bilgisi: Kişisel veri sahibiyle ilişkilendirilen denetim ve teftiş kayıtları, raporları ve bu kapsamda yapılan incelemeler ve toplanan bilgilere ve yorumlara ilişkin bilgiler

Pazarlama Bilgisi: Kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiye ait olduğu açık olan ve veri kayıt sistemi içerisinde yer alan; ürün ve hizmetlerimizin kişisel veri sahibinin kullanım alışkanlıkları, beğenisi ve ihtiyaçları doğrultusunda özelleştirilerek pazarlamasının yapılmasına yönelik işlenen kişisel veriler ve bu işleme sonuçları neticesinde yaratılan rapor ve değerlendirmeler

İtibar Yönetimi Bilgisi: Kişiyle ilişkilendirilen ve şirketimizin ticari itibarını korumak maksatlı toplanan bilgiler (örneğin Şikayet sitelerinden gelen bilgiler, Twitter, Facebook vb sosyal medya araçları üzerinden şirketimiz, üst düzey yöneticilerimiz ve hissedarlarımız aleyhine yapılan paylaşımlarla ilgili toplanan bilgiler, buna ilişkin oluşturulan değerlendirme raporları ve buna ilişkin alınan aksiyonlarla ilgili bilgiler)

Talep/Şikayet Yönetimi Bilgisi: Kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiye ait olduğu açık olan; kısmen veya tamamen otomatik şekilde veya veri kayıt sisteminin bir parçası olarak otomatik olmayan şekilde işlenen; SURUCUKURSUBUL.NET’e yöneltilmiş olan her türlü talep veya şikayetin alınması ve değerlendirilmesine ilişkin kişisel veriler.

VII. KİŞİSEL VERİLERİN SAKLANMA SÜRELERİNE İLİŞKİN İLKELER

Kişisel veriler, SURUCUKURSUBUL.NET tarafından ilgili mevzuatta öngörülen süreler boyunca ve hukuki yükümlülükleri doğrultusunda saklanmaktadır. Kişisel verilerin ne kadar süre boyunca saklanması gerektiğine ilişkin mevzuatta bir süre düzenlenmemişse, kişisel veriler SURUCUKURSUBUL.NET’in o veriyi işlerken yürüttüğü faaliyet ile bağlantılı olarak SURUCUKURSUBUL.NET’in uygulamaları ile ticari teamüller doğrultusunda işlenmesini gerektiren süre kadar işlenmekte daha sonra silinmekte, yok edilmekte veya anonim hale getirilmektedir. İşlenme amacı sona ermiş kişisel veriler ile kişisel veri sahipleri tarafından silinmesi/anonimleştirilmesi talep edilmiş olan kişisel veriler, ilgili mevzuat ve SURUCUKURSUBUL.NET’in belirlediği saklama sürelerinin de sonuna gelinmişse; yalnızca olası hukuki uyuşmazlıklarda delil teşkil etmesi veya kişisel veriye bağlı ilgili hakkın ileri sürülebilmesi veya savunmanın tesis edilmesi amacıyla saklanabilmektedir. SURUCUKURSUBUL.NET kişisel verilerin saklanma sürelerini belirlerken ilgili mevzuatta öngörülen zamanaşımı sürelerini esas almaktadır. Bu amaç doğrultusunda saklanan kişisel verilere yalnızca ilgili hukuki uyuşmazlıkta kullanılması gerektiği zaman sınırlı kişiler tarafından erişilmekte olup bu amaç dışında başka bir amaçla erişilmemektedir. Bu sürenin sonunda da kişisel veriler silinmekte, yok edilmekte veya anonim hale getirilmektedir.

VIII. KİŞİSEL VERİLERİN SİLİNMESİ, YOK EDİLMESİ VE ANONİMLEŞTİRİLMESİ ŞARTLARI

Türk Ceza Kanunu’nun 138. maddesinde ve Kanunu’nun 7. maddesinde düzenlendiği üzere ilgili kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde SURUCUKURSUBUL.NET’in kararına istinaden veya kişisel veri sahibinin talebi üzerine kişisel veriler silinir, yok edilir veya anonim hâle getirilir.

IX. SURUCUKURSUBUL.NET KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ İLE İLGİLİ YÖNETİM YAPISI

SURUCUKURSUBUL.NET bünyesinde işbu Politika, ilişkili politikalar ile diğer çıktıların yönetilmesi, Kanun’a uyumluluk sürecinin takibi ve sürekliliğinin sağlanması amacıyla şirket içerisinde bir Kişisel Verilerin Korunması Komitesi (“Komite”) kurulmuştur. Bu Komite’nin görevleri;

  • Kişisel verilerin korunması ve işlenmesi ile ilgili temel politikaları oluşturmak, güncellemek, yürürlüğe koymak.
  • Kişisel verilerin korunması ve işlenmesine ilişkin politikaların uygulanması ve denetimine ilişkin aksiyonları almak, bununla ilgili şirket içi görevlendirmeler yaparak koordinasyonu sağlamak.
  • Kanun ve ilgili mevzuata uyumun sağlanması ile kişisel verilerin korunması ve işlenmesi ile ilgili gelişmeleri takip ederek bu çerçevede gerekli aksiyonların alınmasını sağlamak.
  • Kişisel verilerin korunması ve işlenmesi konusunda SURUCUKURSUBUL.NET içerisinde ve SURUCUKURSUBUL.NET’in işbirliği içerisinde olduğu kurumlar nezdinde farkındalığı arttırmak.
  • Kişisel veri sahiplerinin başvurularını değerlendirmek ve hukuka uygun bir şekilde çözüme ulaştırmak.
  • SURUCUKURSUBUL.NET’in kişisel veri işleme faaliyetlerinde oluşabilecek riskleri tespit ederek gerekli önlemlerin alınmasını sağlamak.
  • KVK Kurulu ve Kurumu ile olan ilişkileri yürütmek.

Çerez

Çerezler nedir?

Günümüzde neredeyse her web sitesi çerez (cookie) kullanmaktadır. Size daha iyi, hızlı ve güvenli bir deneyim sağlamak için, çoğu web sitesi gibi SURUCUKURSUBUL.NET te çerez kullanmaktadır.

Çerezler, herhangi bir internet sitesi tarafından bilgisayara bırakılan bir tür tanımlama dosyalarıdır. İnternet sitesi tekrar ziyaret edildiğinde bilgisayarların kolayca tanınmasını sağlar.

Çerezler, internet sitesinin ziyaretinizle ilgili bilgileri (örneğin, tercih ettiğiniz dil ve diğer ayarlar) hatırlamasına yardımcı olur. Bir sonraki ziyaretinizde kolaylık sağlayabilir ve siteyi daha kullanışlı hale getirebilir.

SURUCUKURSUBUL.NET’in çerez kullanımı

SURUCUKURSUBUL.NET sitesini ziyaret ederek SURUCUKURSUBUL.NET’in web sitesinin kullanımı için gerekli olan çerezlerin cihazınıza yerleştirmesini kabul edersiniz.

SURUCUKURSUBUL.NET, çerezler sayesinde topladığı bilgileri SURUCUKURSUBUL.NET Gizlilik Politikası doğrultusunda kullanır.

SURUCUKURSUBUL.NET’in cihazınıza çerezler yerleştirmesini istemiyorsanız tarayıcınızın ayarları veya seçenekleri vasıtasıyla çerezlerin kullanımını reddedebilirsiniz. Bu durumda düğün.com’un bazı alanlarını düzgün biçimde kullanamayabilirsiniz.

SURUCUKURSUBUL.NET, gerekli gördüğü durumlarda, bu Çerez (Cookie) Politikasını değiştirebilir. Çerez Politikasının değiştirildiği hallerde sayfanın üst kısmındaki güncelleme tarihinden itibaren geçerli olacaktır. Çerez (Cookie) Politikası’nı belirli zamanlarda inceleyerek, çerez kullanımı ile ilgili bilgi edinmenizi tavsiye ederiz.

Düğün.com 4 tür çereze kadar kullanır:

Kesinlikle gerekli çerezler

Ziyaretçilere SURUCUKURSUBUL.NET üzerinde gezinme olanağı sağlayan isimsiz çerezler, özelliklerini kullanarak güvenli alanlara erişirler. Bu çerezler tarafından toplanan bilgiler pazarlama amaçlı kullanılamaz. Bu tür çerezlerin kullanımına izin verilmezse SURUCUKURSUBUL.NET’in çeşitli bölümleri kullanılamaz.

Performans çerezleri

SURUCUKURSUBUL.NET ‘in web sitesini geliştirmesine yardımcı olan isimsiz çerezlerdir. Bu tür çerezler, ziyaretçilerin SURUCUKURSUBUL.NET’i nasıl kullandıkları hakkında bilgiler toplayarak, en çok ziyaret edilen sayfalar veya alınan hataların tespitinde kullanılır. Bu türe bir örnek WebAnalytics çerezlerdir. Bu çerezler tarafından toplanan bilgiler pazarlama amaçlı kullanılabilir ve üçüncü şahıslara verilebilir.

Fonksiyonellik çerezleri

SURUCUKURSUBUL.NET’in ziyaretçi özellik ve tercihlerini hatırlamasına olanak sağlayan isimsiz çerezlerdir. Bu bilgilere dayanarak SURUCUKURSUBUL.NET, her ziyaretçiye toplanan bilgiler doğrultusunda içerik gösterebilir. Bu tür çerezlerin kullanımına izin verilmemesi durumunda;

  • SURUCUKURSUBUL.NET ‘in bazı bölümleri kullanılamayabilir,
  • SURUCUKURSUBUL.NET ’in sağlayabileceği desteğin seviyesini düşürebilir,
  • SURUCUKURSUBUL.NET ‘in tercihlerinizi hatırlamaması, size özel bir özelliğin kullanılmaması ya da gösterilmemesine neden olabilir. Tercihlerinizi hatırlamasını engeller.
Hedef çerezleri veya reklam çerezleri

Bu tür çerezler, SURUCUKURSUBUL.NET’in bilgisi doğrultusunda genellikle SURUCUKURSUBUL.NET’in reklam ağları (Google, Facebook, CustomerIO vb.) tarafından yerleştirilir. Söz konusu çerezlerin kullanım amaçları aşağıdaki gibidir;

  • İlgili ve kişiselleştirilmiş reklamları göstermek
  • Gösterilen reklam sayısını sınırlamak
  • Reklam kampanyasının etkinliğini ölçmek
  • Ziyaret tercihlerinizi hatırlamak

Güncelleme tarihi: 01.01.2022

SURUCUKURSUBUL.NET markasının sahibi SURUCUKURSUBUL.NET tarafından yeni ürünler ve kampanyaların tanıtımı başta olmak üzere, tarafıma ticari elektronik ileti gönderilmesi amacıyla SURUCUKURSUBUL.NET ‘a vermiş olduğum veya ilerleyen adımlarda vereceğim telefon numarası ve e-mail hesap/ları aracılığı ile şahsımla doğrudan iletişime geçilmesine, bu bilgilerin SURUCUKURSUBUL.NET tarafından,SURUCUKURSUBUL.NET ’de yer alan “Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Kurallar” ve mevzuat gereğince işlenmesine, bu amaçla sınırlı olmak üzere ileti gönderimi konusunda hizmet aldığı 3. Kişiler ile gerektiğinde ve/veya talep edilmesi halinde resmi kurumlar ile paylaşılmasına, daha iyi hizmet verebilmek için üye işyerleri, SURUCUKURSUBUL.NET reklamverenleri , iş ortakları ve işbirliği yaptığı 3. kişiler ile bu bilgileri paylaşmasına ve bu amaçla gerekli güvenlik koşullarının sağlaması kaydı ile siteye üye olduğum tarihten itibaren 10 yıl boyunca yurtiçi ve/ veya yurtdışında saklamasına açık irademle onay veriyorum.

Üçüncü partilere ait çerezler / Reklam Çerezleri

Pazarlama ve kişiselleştirme çalışmalarımıza yardımcı olmak için Google tarafından AdSense, Google Analytics ve DoubleClick markalı çeşitli hizmetler de dahil olmak üzere pek çok ürün kullanmaktayız. Bu hizmetlerde diğer sitelerde ve uygulamalarda bu ürünlerden birini kullanan bir sayfayı ziyaret ettiğinde ya da bir reklamı gördüğünde, tarayıcına çeşitli çerezler gönderilebilir.

Örneğin bunlar google.com, doubleclick.net, googlesyndication.com veya googleadservices.com dahil olmak üzere birkaç farklı alan adından ayarlanmış olabilir. Reklamcılık ürünlerimizden bazıları, iş ortaklarımızın bizim hizmetlerimizle (reklam ölçümü, raporlama hizmeti vb.) birlikte, başka hizmetleri de kullanmasına olanak verir ve bu hizmetler tarayıcınıza kendi çerezlerini gönderebilir. Bu çerezler, onların alan adlarından ayarlanır.

Öte yandan sitenin kullanış verimini artırmak, ilgi duyduğunuz alanlara ait size özel haber göstermek gibi çeşitli site iyileştirmeleri için de çerezler ve 3. partilerin çerezlerini kullanırız.

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE DAİR BİLGİ VE KULLANICI SÖZLEŞMESİ VE ONAY

A- KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE DAİR BİLGİ VE ONAY

  • Kişisel verilerinizi işlemeksizin size kısmen ya da tamamen reklamasyon tanıtım ve pazarlama hizmeti vermemiz mümkün değildir. Reklam tanıtım ve pazarlama hizmetleri kapsamında  doğrudan, surucukursubul.net adlı web sitelerimiz, anlaşmalı ve işbirliği içinde olduğumuz üçüncü kişiler aracılığı ile tarafınıza ait kişisel bilgileri reklam, pazarlama ve tanıtım pazarlama faaliyetlerimizi gerçekleştirebilmek amacıyla işlemekte olduğumuzu tarafınıza bildiririz.
  • Tarafınıza ait kişisel bilgiler, başta kimlik bilgileri (ad, soyad) olmak üzere, IP, adres ve telefon bilgileri,e-posta adresi, gibi sizin belirlenmenizi veya belirlenebilir olmanızı sağlayan her türlü bilgiyi ifade etmektedir.
  • Kişisel verileriniz; Şirketimiz tarafından ya da hizmet veren resmi sürücü kurları tarafından; yurt içinde ya da yurtdışında, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu başta olmak üzere; Türk Kanunlarından kaynaklanan sebeplerle ve tarafınızca ya da tarafınız için talep edilen faaliyetlerimiz ile ilgili olarak işlenebilecek veya sizinle iletişim kurmak için toplanabilecek, kaydedilebilecek; talep ettiğiniz hizmet ve faaliyetlerin tamamlayıcısı olan iş ortaklarımız ve reklam verenlere gönderilebilecek, faaliyetlerimizin yürütülmesi veya iyileştirilebilmesi amacı ile sınırlı olarak, yurtiçinde veya yurtdışında hizmet aldığımız üçüncü kişiler ile paylaşılabilecektir. Bu anlamda verileriniz TC sınırları dahilinde veya dışında; kişisel verilerin saklanması konusunda güvenli olan ülkelerde Bulut Platformları üzerinden işlenebilecektir. Kişisel verileriniz; en az 10 yıl boyunca Şirketimizce saklanacaktır.
  • Aynı amaçla, kişisel verileriniz ana şirketimizle ve yurt içinde faaliyet gösteren SURUCUKURSUBUL.NET şirketleriyle de paylaşılabilecektir. SURUCUKURSUBUL.NET üye ve/veya teklif formunda paylaşmış olduğunuz telefon numarasından ve/veya e-posta adresinizden size ulaşarak Düğün.com ürün, hizmet ve servislerini aktarabilir ve/veya reklamverenlerin hizmet kalitesini sorgulayan anketler , çeşitli promosyon ve kampanyalar düzenleyebilir.
  • SURUCUKURSUBUL.NET servislerine üye olduğunuzda ve/veya SURUCUKURSUBUL.NET’te bulunan tanıtım sayfaları üzerinden reklamverenlerden fiyat teklifi istemek için doldurduğunuz formda kullanacağınız e-mail ve/veya telefon numarası vasıtasıyla kampanya ve özel indirim haberlerini ve SURUCUKURSUBUL.NET hizmetlerini anlatan telefon iletileri, e-posta ve/veya SMS alacağınızı kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman bu gönderim listelerinden kolayca çıkabilirsiniz.
  • Kişisel verilerinizin yukarıda belirtilen işlemlere tabi tutulması tamamen hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun şekilde, faaliyetlerimizin yürütülmesi kapsamında ve toplandıkları veya işlendikleri amaçla bağlantılı olarak; işlendikleri amaç için gerekli olan makul süre kadar muhafaza edilmek kaydıyla işlenecektir. SURUCUKURSUBUL.NET, kişisel bilgilerinizi kesinlikle özel ve gizli tutmayı, hukuka aykırı olarak işlenmesini önlemek ve veri güvenliğini sağlamak için gereken tüm teknik tedbirleri almayı taahhüt etmektedir. Müşterilerimizin kişisel bilgilerinin gizliliğini korumak amacıyla şirketimiz sistem ve internet altyapısı en güvenilir seviyede tutularak gerekli önlemler alınmıştır. SURUCUKURSUBUL.NET’in tabi olduğu düzenleyici kurumlar ve/veya yasama, yürütme organ ve mercileri müşteri bilgilerinin açıklanmasını istediğinde, SURUCUKURSUBUL.NET bu bilgileri yalnızca gerekli yetkiler çerçevesinde açıklayacaktır. SURUCUKURSUBUL.NET, destek hizmetler almak amacıyla farklı kuruluşlarla çalışması durumunda, bu firmaların şirketin gizlilik standartlarına ve şartlarına uymalarını sağlayacaktır.
  • Her zaman SURUCUKURSUBUL’a başvurarak kendinizle ilgili aşağıdaki hakları kullanabileceğinizi bildiririz:
    • Kişisel verinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
    • Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
    • Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
    • Yurtiçinde veya yurtdışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
    • Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,
    • Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 7. Maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
    • Yukarıda ve bir üstünde belirtilen 2 madde uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,hakkına sahipsiniz.
  • Bu amaçlarla şirket web sitemizde https://surucukursubul.net/iletisim adresinde yer alan iletişim formunu kullanarak tarafımızla iletişime geçebilirsiniz.

B- KULLANICI SÖZLEŞMESİ

  • SURUCUKURSUBUL.NET reklamcılık sektöründe hizmet vermekte olan bir şirket olup sitede yer alan reklamlardaki hizmetlerin sahibi veya sağlayıcısı değildir. Yalnızca firmalar ile hizmet almak isteyen kişiler arasında ticaret platformu oluşturmaktadır.
  • Tanımlar: İşbu İnternet Site Kullanım Sözleşmesi (kısaca “sözleşme”) metni içerisinde
    • Kullanıcı; SURUCUKURSUBUL.NET’in sağladığı reklamcılık hizmetlerinden faydalanan kişiyi
    • Reklamveren; Firma Tanıtım Sayfası ve bannerı yayınlanan firmaları ifade etmektedir.
  • Reklamverenlere ait bilgiler: Firma tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, fotoğraflar, iletişim ve detay bilgileri tamamen reklam veren firma ve kişilerin sorumluluğundadır. Her reklamveren yapılan reklam anlaşması gereği verdiği bilgilerin doğruluğunu ve orjinalliğini baştan kabul eder.
  • Kayıt Şartları SURUCUKURSUBUL.NET’e kullanıcı olmanız halinde;
    • Kayıt Formunu doldururken şahsınız ve firmanız hakkında doğru, kesin, güncel bilgiler vereceğinizi,
    • Üye bilgilerinizi doğru ve güncel tutacağınızı kabul etmiş olursunuz,

    SURUCUKURSUBUL.NET, bilgilerinizin eksik/yanlış olduğunu tespit ederse kaydınızı silebilir. Eğer bir firmayı/kurumu temsilen üye oluyorsanız bu metin, temsil ettiğiniz firma/kurumu doğrudan bağlamaktadır.

  • Kullanım Koşulları :
    • SURUCUKURSUBUL.NET site içeriğini dilediği zaman değiştirme, kullanıcılara sağlanan herhangi bir hizmeti değiştirme ya da sona erdirme ve kullanıcılarına sitesi hakkında bilgilendirme ve pazarlama faaliyetleri için e-posta gönderme hakkına sahiptir.
    • SURUCUKURSUBUL.NET içeriğinde bulunan yazılardan kaynak belirtilmeden alıntı yapılamaz.
    • SURUCUKURSUBUL.NET web sitesini kullanırken doğan fonksiyonel bozukluklardan dolayı SURUCUKURSUBUL.NET sorumlu tutulamaz bu kullanıcının kendi riskidir. SURUCUKURSUBUL.NET serverlarından ya da kullanıcılarından size virüs bulaşması, bilgisayarınızda hata oluşması da kullanıcıların kullanım riskidir.
    • SURUCUKURSUBUL.NET sitede oluşacak hataların düzeltilip düzeltilmeme hakkını elinde tutar. Sitede Kullanılan içerik ve fotograflar SURUCUKURSUBUL.NET’in izni olmadan alınamaz ve kullanılamaz.
    • SURUCUKURSUBUL.NET fotoğrafları ve içeriği değiştirme hakkını elinde tutar. SURUCUKURSUBUL.NET internet sayfasında bulunan fiyatların ve bilgilerin doğru ve tam olmamasından kaynaklanan problemlerden sorumlu değildir.
    • SURUCUKURSUBUL.NET servisleri var olduğu şekilde hizmetinize sunulmaktadır ve hiçbir garantisi ya da sorumluluğu yoktur. Hiçbir sayfanın ya da programın ya da appletlerin çalışmamasında SURUCUKURSUBUL.NET sorumlu tutulamaz ve bu konuda sorumluluk beklenemez.
    • SURUCUKURSUBUL.NET servislerine üye olduğunuzda ve/veya SURUCUKURSUBUL.NET’te bulunan tanıtım sayfaları üzerinden reklam verenlerden fiyat teklifi istemek için doldurduğunuz formda kullanacağınız e-posta adresi ve/veya telefon numarası vasıtasıyla kampanya ve özel indirim haberlerini ve SURUCUKURSUBUL’un hizmetlerini anlatan e-posta ve/veya SMS alacağınızı kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman bu gönderim listelerinden çıkabilirsiniz.
    • SURUCUKURSUBUL.NET Müşteri Hizmetleri, üye ve/veya teklif formunda paylaşmış olduğunuz telefon numarasından size ulaşarak SURUCUKURSUBUL.NET servislerini aktarabilir ve/veya reklam verenlerin hizmet kalitesini sorgulayan anketler düzenleyebilir.
    • Kullanıcı, Site’ye, kendi adına girilecek tüm bilgilerin doğru olacağını, yanlış, yanıltıcı ve eksik bilgi girmeyeceğini, yetkisi dışında bulunan veya yerine getirme gücü olmayan işlemlere tevessül etmeyeceğini, bu tür teklifler ve kabullerde bulunmayacağını ve yaptığı işlemde dürüst, iyi niyetli ve tedbirli davranacağını, SURUCUKURSUBUL.NET’in ve diğer kullanıcıların haklarına riayet edeceğini, sistemi kullanırken, sistemin işleyişini engelleyici veya zorlaştırıcı şekilde davranmayacağını, kabul ve taahhüt eder.
  • Kullanıcı Yorumları: Kullanıcı yorumlarının yayınlanıp yayınlanmaması hakkındaki inisiyatif SURUCUKURSUBUL.NET’e aittir.
  • Bilgilerin Paylaşımı: Kullanıcı tarafından işbu Sözleşme’ye konu Hizmet’in sağlanabilmesi, bazı bilgilerin SURUCUKURSUBUL.NET’e ibrazını zorunlu kılmaktadır. Kullanıcı bu bilgileri Hizmet’ten faydalanmak için kendi özgür iradesi ve onayı ile girdiğini ve bu bilgilerin işbu Sözleşme ile eki Kişisel Verilerin İşlenmesine Dair Bilgilendirme Ve Onay Metni’nde belirtilen şekilde Hizmet’in sunulması için ve/veya ilgili bilgiler alınırken belirtilen amaçların gerçekleştirilmesi için gerekli sürelerde kullanılabileceğini, yetkili kişilerin bu bilgilere erişim sağlayabileceğini saklanabileceğini ve mevzuatın izin verdiği sınırlar dahilinde üçüncü kişilere ifşa edilebileceğini kabul eder.
  • Reklamverenlerin Sorumlulukları: Reklamverenler SURUCUKURSUBUL.NET’te yayınlanan bilgilerinin ve sitenin çeşitli yerlerinde tanıtımını yaptıkları ürünlerin, yayınlandıkları mesajların, web sitesinde bulunan bilgilerinin;
    • Sahte, çalıntı olmaması,
    • Üçüncü bir tarafın hiçbir tescil, teklif vb. haklarının çiğnenmemesi,
    • Yasalara aykırı olmaması(tüketiciyi koruma , haksız rekabet yasası vb.)
    • Pornografi veya çıplaklık içermemesi,
    • Hiçbir virüs veya herhangi bir programa zarar verecek bir programlama özelliği içermemesi ilkelerini kabul etmiş sayılır.
  • Kullanıcıların Sorumlulukları:
    • Site’nin güvenliğini tehdit edebilecek, Site’ye ait yazılımların çalışmasını veya diğer kullanıcıların Site ve Hizmet’ten faydalanmasını engelleyebilecek herhangi bir girişimde bulunması,
    • Site’ye bu sonuçları verecek şekilde orantısız yük bindirmesi; Site’de yayımlanmış ve/veya başkaları tarafından girilmiş bilgilere yetkisiz bir şekilde erişmesi, bu bilgileri kopyalaması, silmesi, değiştirmesi ya da bu yönde denemeler yapması;
    • Site’nin genel güvenliğini tehdit edecek ve/veya Site, dugun.com ve diğer Kullanıcılar’a zarar verebilecek eylemlerde bulunulması;
    • Site’nin ve kullanılan yazılımların çalışmasını engelleyecek yazılımların kullanılması, kullanılmaya çalışılması veya her türlü yazılım, donanımın ve sunucuların çalışmasının aksatılması, bozulmasına yol açılması, tersine mühendislik yapılması, saldırılar düzenlenmesi, meşgul edilmesi veya sair surette müdahale edilmesi, SURUCUKURSUBUL.NET sunucularına erişim sağlanmaya çalışılması ilkelerini kabul etmiş sayılır.
  • SURUCUKURSUBUL.NET’in Sorumluluğu:
    • SURUCUKURSUBUL.NET; Firma tanıtım sayfalarında yer alan “Bilgi İstek Formları” nı otomatik olarak reklam veren firmanın aktif e-posta adreslerine ve firma yönetim panellerine yönlendirmekle yükümlüdür.
    • Sitedeki taleplerin doğruluğundan, sitede satıldığı-kiralandığı duyurulan malların/hizmetlerin kalitesinden, güvenliğinden, yapılan ticari anlaşmada tarafların yükümlülüklerini yerine getirmesinden sorumlu değildir. Kullanıcılar ile reklamveren arasındaki alışveriş ve her türlü sözleşmeden SURUCUKURSUBUL.NET sorumlu değildir.
    • SURUCUKURSUBUL.NET, Kullanıcı’nın ve/veya Reklamveren’nin Site üzerinde gerçekleştirdiği faaliyetler ve/veya işbu Sözleşme ve yasaya aykırı eylemleri neticesinde üçüncü kişilerin uğradıkları veya uğrayabilecekleri zararlardan doğrudan ve/veya dolaylı olarak hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Üçüncü kişilerden bu kapsamda gelecek her türlü talep ile Kullanıcı’nın Sözleşme’de belirtilen yükümlülüklerini yerine getirmemesinden kaynaklanan zararlar Kullanıcı ve/veya Reklamveren’e rücu edilecektir.
  • Hizmet Süreçleri:
    • Kullanıcı, Teklif’in oluşturulması için, SURUCUKURSUBUL.NET tarafından talep edilen kişisel bilgileri de dahil olmak üzere hizmet kapsamına ilişkin bilgileri tam, doğru ve güncel bir şekilde SURUCUKURSUBUL.NET’e iletecektir.
    • Kullanıcı’ya uygun Teklif’in sunulması Kullanıcı tarafından verilen bilgilerin tam, doğru ve güncel olmasına bağlı olup; Kullanıcı verdiği bilgilerin eksik, yanlış ve güncel olmaması halinde uygun Teklif’i alamayabileceğini veya herhangi bir Teklif alamayabileceğini bu nedenle doğacak zararlardan hiçbir şekilde SURUCUKURSUBUL.NET’in sorumlu olmayacağını kabul eder.
    • Site’de yer alan bilgiler, işbu Sözleşme ve Site’de yer alan kural ve koşullar; Hizmet’in sunulmasına ilişkin kural ve koşullar olup, hizmet kural ve koşulları ile ilgili olarak sadece bilgilendirici mahiyette değerlendirilecektir.
  • Feragat:
    • SURUCUKURSUBUL.NET, işbu sözleşme kapsamında ticari elverişlilik, belli bir amaca veya kullanıma uygunluk veya ihlalin söz konusu olmamasına ilişkin olarak açık veya zımni herhangi bir taahhütte bulunmamaktadır.
    • Kullanıcı, internetten kaynaklanan sorunlar bakımından SURUCUKURSUBUL.NET’İn herhangi bir sorumluluğu bulunmadığını, Site’nin işleyişinin kusurdan ari olmadığını ve zaman zaman teknik aksaklıklar veya erişim engelleriyle karşılaşabileceğini bildiğini kabul ve beyan eder.
    • Kullanıcı, SURUCUKURSUBUL.NET’İn site ‘ye virüs, solucan (worm) veya başka türlü saldırıların ve izinsiz erişimlerin olmayacağını veya site ‘den veya site ‘ye bilgi aktarılmayacağını garanti etmediğini bildiğini kabul etmektedir.
    • SURUCUKURSUBUL.NET, kullanıcının site ‘ye bağlantısı sırasında veya site ‘deki içerikler dolayısıyla ortaya çıkabilecek doğrudan veya dolaylı maddi veya manevi zararlarından ve maruz kalacağı yaptırımlardan hiçbir şekilde sorumlu değildir.
  • Mücbir Sebepler : Mücbir sebep sayılan tüm durumlarda, Site işbu Sözleşme ile belirlenen edimlerinden herhangi birini geç veya eksik ifa etme veya ifa etmeme nedeniyle sorumlu tutulamaz. Mücbir sebep; doğal afet, isyan, savaş, grev, lokavt, telekomünikasyon altyapısından kaynaklanan arızalar, elektrik kesintisi ve kötü hava koşulları da dâhil ve fakat bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla ilgili tarafın makul kontrolü haricinde gerçekleşen olaylar olarak yorumlanacaktır. Mücbir sebep süresince Taraflar’ın edimleri askıya alınır. Mücbir sebebin 1 (bir) aydan uzun sürmesi halinde işbu Sözleşme hakları ifa edilemeyen Tarafça feshedilebilecektir.
  • 13. Yürürlük: İşbu Sözleşme ve Sözleşme’nin ayrılmaz bir parçası olan Kişisel Verilerin İşlenmesine Dair Bilgilendirme Ve Onay Metni ile Site içinde bildirilen tüm koşullar Kullanıcı tarafından Sözleşme’nin okunup kabul edilmesi ile karşılıklı olarak kabul edilerek yürürlüğe girer.
  • Sözleşme’nin Askıya Alınması ve Feshi:
    • Kullanıcı’nın işbu Sözleşme’de yer alan koşullara ve Site’de beyan edilen kural ve şartlara uymaması, Kullanıcı’nın faaliyetlerinin ya da varsa Site’ye dahil ettiği herhangi bir içeriğin hukuki, teknik ve özellikle bilgi güvenliği anlamında risk oluşturması ya da üçüncü kişilerin şahsi ve ticari haklarına halel getirici mahiyette olması halinde SURUCUKURSUBUL.NET, Kullanıcı’nın Site’yi kullanımını geçici veya sürekli olarak durdurabilir. SURUCUKURSUBUL.NET tarafından yapılan bildirime karşılık söz konusu aykırılığın giderilmemesi halinde ise işbu Sözleşme SURUCUKURSUBUL.NET tarafından feshedilebilecek ve verilmiş olan Teklif geri alınabilecektir.
    • SURUCUKURSUBUL.NET, Kullanıcı tarafından önceki bir tarihte satın alınmış olan Hizmet’e ilişkin yükümlülüklerini tamamlamak koşulu ile dilediği zamanda Site üzerinden sunduğu Hizmet’i ve işbu Sözleşme’yi süreli veya süresiz olarak askıya alabilecek, sona erdirebilecektir.
  • Uyuşmazlıkların Çözümü: Bu Sözleşme ile ilgili olarak çıkabilecek bütün uyuşmazlıklarda öncelikle işbu metinde yer alan hükümler, hüküm bulunmayan konularda ise Türkiye Cumhuriyeti Kanunları uygulanacaktır. Sözleşme’nin uygulanmasından kaynaklanan ihtilafların çözümünde TEKİRDAĞ  Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkili olacaktır.
  • Muhtelif Hükümler
    • İşbu Sözleşme’nin herhangi bir hükmünün yetkili bir mahkeme veya kurul tarafından geçersiz veya uygulanamaz ilan edilmesi halinde, söz konusu hüküm, Sözleşme’nin amacına yakın geçerli bir hükümle değiştirilecektir.
    • SURUCUKURSUBUL.NET, Site üzerinden kendi kontrolünde olmayan başka web sitelerine bağlantı verebilir. Bu web sitelerinde sunulan hizmetler, ürünler ve bunların içeriği hakkında SURUCUKURSUBUL.NET’in herhangi bir taahhüdü ve sorumluluğu bulunmayacaktır.
    • SURUCUKURSUBUL.NET herhangi bir sebep göstermeksizin ve Site’de yayınlamak suretiyle işbu Sözleşme ve eki niteliğindeki Kişisel Verilerin İşlenmesine Dair Bilgilendirme Ve Onay Metni ve Site üzerinden yayınladığı sair koşulları dilediği zamanda tek taraflı olarak değiştirme, bunlara ilavede bulunma veya yenileme ve Site’yi yeniden organize etme, Site’nin ve Hizmet’in konu, kapsam ve içeriğini değiştirme, yayını durdurma hakkı saklıdır. SURUCUKURSUBUL.NET tarafından Sözleşme, Kişisel Verilerin İşlenmesine Dair Bilgilendirme Ve Onay Metni ve sair koşullar üzerinde yapılan değişiklikler Site’de yayınlandığı tarihte yürürlüğe girecek olup, Site’nin kullanılması ile Kullanıcı güncel koşulları kabul etmiş sayılır. Söz konusu dokümanların düzenli bir şekilde takip edilmesinden Kullanıcı bizzat sorumlu olacaktır.
  • Şartların kabulü: Yukarıda belirtilen bilgilendirmeyi okuyarak, bu dokümanın onaylanmasıyla Kullanıcı Sözleşmesine, kişisel verilerinizin Şirketimiz tarafından işlenmesine, yukarıda belirtilen kurumlarla paylaşılmasına ve bu kurumlar tarafından işlenmesine onay vermiş sayılmaktasınız.

Güncelleme Tarihi: 01/01/2022